16. lipnja 2021. pontalopud

Idealan smještaj na bajkovitom Lopudu, RMH Lafodia Sea Resort

EnricoCaselli LAFODIA LOPUD IMG 110507 114518

Festivalski partner, RMH Lafodia Sea Resort pripremio je posebnu ponudu s izvanrednim cijenama za sve festivalske goste i posjetitelje otoka u danima Ponta Lopud Festivala

 

U bajkovitom lopudskom zaljevu, na njegovom samom kraju, u tišini borove šume, smješten je RMH Lafodia Sea Resort. Uklesan u stijenu te okružen mediteranskom vegetacijom i kristalno čistim jadranskim morem, smješten na samoj njegovoj obali, ovo je u mnogočemu jedinstven hotel. Izuzetno prirodno okruženje i zavidna lokacija čine ga idealnom oazom opuštanja za svakoga tko će tijekom festivalskih dana potražiti privatnost i odmak od festivalske vreve.

dalmar 1 24

Tim RMH Lafodia Sea Resorta pripremio je posebnu ponudu i cijene smještaja za sve festivalske goste i posjetitelje otoka u danima održavanja Ponta Lopud Festivala:

Premium Intimate soba          128EUR osoba/dan (single use)

Premium Intimate soba          133EUR soba/dan (double use)

Prikazana ponuda uključuje noćenje u navedenoj kategoriji sobe po osobi odnosno sobi s hotelskim doručkom.

Moguća je i nadoplata za polupansion koji uključuje noćenje u navedenoj kategoriji sobe s hotelskim doručkom i bogatom buffet večerom bez pića za svega dodatnih 15 EUR po osobi po danu.

 

dalmar 1 14

Za rezervaciju smještaja i informacije o hotelu posjetite https://www.lafodiahotel.com ili kliknite na direktan link za rezervacije. Prilikom rezervacije upišite promo kod „PONTA FILM FESTIVAL“!

Foto: LSR PR / Enrico Caselli