Ponta Lopud Klub

Dragi prijatelji,

prošlo ljeto, uz podršku vrhunskih profesionalaca iz raznih područja kulture i kulturnog menađmenta, pokrenuli smo prvo izdanje Ponte Lopud, kreativnog umjetničkog „hub-a“ koji promovira i slavi film, suvremenu umjetnost, glazbu i gastronomiju. “Ponta Lopud” donijela je posebnu energiju i dodatnu umjetničku notu Lopudu, a otok je dobio i posebnog počasnog gosta poljskog oskarovca Pawela Pawlikovskog.

Prvo izdanje Ponta Lopud naišlo je na veliku podršku struke, starosjedioca, posjetitelja i javnosti, omogućilo nam je mnoga zanimljiva poznanstva i prijateljstva i pokazalo potencijal daljnjeg razvoja. Sve to ohrabrilo nas je i obvezalo da nastavimo raditi na ovom projektu s još većim žarom i entuzijazmom. Želimo da Lopud postane cjelogodišnja jedinstvena lokacija na kojoj će se odvijati susreti renomiranih umjetnika i autora iz cijelog svijeta i mladih talenata, koji predstavljaju svijetlu kulturno-umjetničku budućnost u ovom dijelu Europe.

Želimo okupiti prijatelje kako bi zajedno stvorili aktivnu zajednicu i kako bi doprinijeli kvaliteti i dugoročnosti kvalitetnih umjetničkih događanja na otoku. Upravo danas, više nego ikad zbog globalne pandemije koja izuzetno negativno utječe na kulturne tijekove, svaki Vaš doprinos nam je izuzetno značajan i na svakom doprinosu smo neizmjerno zahvalni.

Izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas u članstvo „Ponta Lopud Kluba“! Nadamo se da ćete pronaći interes i ispuniti obrazac kojeg vam šaljemo te podijeliti s nama svoje kontakte. Ako ste u mogućnosti podržite Pontu lopud i svojom donacijom. Pripremili smo nekoliko kategorija, odaberite onu koja Vama najviše odgovara i nastavimo zajedno graditi zanimljivu, kreativnu i sadržajnu budućnost našeg Lopuda.

Sve donacije transparentno se ulažu isključivo u realizaciju programa Ponte Lopud i iste će biti prezentirane u izvješćima članovima PL Kluba, sponzorima i ostalim ciljanim javnostima.

Čvrsto vjerujemo da Ponta Lopud može probuditi nove ideje, pomaknuti kreativne granice mladih talenata i ispričati potpuno nove priče koje nestrpljivo čeka publika širom svijeta.

Podržite nas i zajedno stvarajmo najljepše kulturne priče na otoku Lopudu!