SUDIONICI

Emanuel Ćosić
Emanuel Čosić student je filmske i TV montaže i dizajna zvuka na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Trenutno radi kao filmski montažer i animator u Izvan Fokusa u Zagrebu. Prethodno je radio kao slobodni filmski montažer i animator, a njegovi projekti uključuju Galeb, nekako, Kärcher Promo i seriju Atmosfere. Njegov rad je nagrađen najboljim nacionalnim freestyle filmom na 28. Filmskoj reviji mladeži i 16. Four River Film Festivalu za studentski projekt Koji je tvoj način?

Josip Gregov
Josip Gregov student je Filmske, kazališne i TV produkcije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Kao producent, radio je na nekoliko kratkih filmova, uključujući Možda ću te volit još dugo, ne znam, Sudjede Bubice, Ja ću prva, Zadnji dan proljeća, Grčke Marelice i Sretan Božić nikome.

Gita Hajdarhodžić
Gita Hajdarhodžić pohađa X. gimnaziju u Zagrebu. Glumila je u brojnim predstavama, uključujući Brundibar, Tosca, Ivica i Marica i Čarobna frula. Hajdarhodžić je također glumila u filmu Moj dida je pao s Marsa, te u dramskoj seriji Novine.

Luka Hladilo
Luka Hladilo je asistent kamere i produkcije iz Dubrovnika. Hladilo je stekao radno iskustvo kao asistent produkcije na nekoliko foto i video snimanja te na Amazonovoj seriji Tom Clancy’s Jack Ryan te kao asistent kamere na serijama Vikinzi – Valhalla, SAS Rogue Heroes i filmu Canary Black.

Stjepan Hren
Stjepan Hren student je diplomskog studija Filmske montaže na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Iskustvo je stekao radeći kao supervizor postprodukcije za TV seriju Pred Zidom, kao ton majstor i boom operater za HRT i Studio Novalis te kao glazbeni video urednik za razne izvođače kao što su Eugen, Đutko, Mito Matija i drugi. Hrenov rad u filmskoj montaži i dizajnu zvuka nagrađivan je i prikazan na nekoliko filmskih festivala kao što su Pula Film Festival, Dani Hrvatskog Filma, Tabor Film Festival, Mediteran Film Festival i drugi.

Lovro Juraga
Lovro Juraga hrvatski je glumac rođen u Zagrebu, a trenutačno pohađa diplomski studij glume na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Njegovo kazališno iskustvo uključuje uloge u predstavama Ubojstvo, Don Juan i Studentica. Glumio je i u TV serijama kao što su Oblak u službi zakona i Bogu iza nogu te u filmovima Shadows redatelja Jane Kožića i Brodovi redatelja Renea Rehaka.

Leon Keglević
Leon Keglević student je na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu. Trenutno Keglević radi kao pomoćnik za pripremu scenskih nastupa u Maloj Sceni, frontman je benda Drugi jezik te amaterski glumac i redatelj.

Antonija Marijanović
Antonija Marijanović hrvatska je glumica s dugogodišnjim iskustvom u filmu, radiju, televiziji i kazalištu, a trenutno je studentica diplomskog studija na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Tijekom svoje karijere, nastupala je u brojnim kazališnim produkcijama, uključujući Oluju, Građanina plemića, Tri sestre i mnoge druge. Marijanović također ima iskustva kao filmska, radijska te televizijska glumica.

Roza Medvešek
Roza Medvešek studentica je produkcije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Radila je na nekoliko studentskih filmova, uključujući projekte Kneževo i Tiha noć Davida Gaše, Plan C Ane Šiškov, Baja Mateja Matijevića i mnoge drugi. Radno iskustvo Medvešek je stekla radeći na filmu Dnevnik Pauline P. 2, predstavama Pravila su jednostavna i Monovid 19 te kao asistentica redatelja na HRT-ovim projektima.

Ivana Mitrović
Ivana Mitrović studentica je Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja na Sveučilištu VERN u Zagrebu. Mitrović je radila kao majstorica rasvjete na studentskim filmovima Hvaljen Isus i S druge strane kamere.

Teodora Miodragović
Teodora Miodragović studentica je na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu, smjer digitalne umjetnosti. Miodragović potpisuje režiju na dva igrana

Barbara Pešut
Barbara Pešut studentica je Oblikovanja zvuka na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Pešut je počela izlagati svoje fotografske radove 2016. te je su organizatorica umjetničke grupe mladih Goghovo uho. Od 2020. uključena je u odjel filmskog zvuka, radeći kao dizajner zvuka, mikser zvuka i boom operater, kako u edukaciji, tako i u slobodnim poslovima.

Lucija Perić
Lucija Perić studentica je Produkcije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Kao producentica potpisuje nekoliko kratkih filmova na Akademiji dramske umjetnosti od kojih se ističe višestruko nagrađivani film Nije zima za komarce redatelja Josipa Lukića i Klare Šovagović. Posljednjih pet godina redovito radi na različitim televizijskim projektima, igranim i dokumentarnim filmovima te reklamnim spotovima.

Lucija Katarina Šešelj
Lucija Katarina Šešelj studentica je Filmske i TV režije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Od 2019. godine radi na KinoKino festivalu kao asistentica koordinatorici programa za djecu i mlade, a od 2020. godine kao asistentica produkcije. Šešelj je radila i na revijskim programima Hrvatskog

Marin Suić
Marin Suić student je montaže, smjer oblikovanja zvuka, na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Iskustvo je stekao na brojnim radionicama oblikovanja zvuka i studentskim projektima kao što su Galeb, nekako, Noć s gostima, Pasi i Relativno sretan dan.

David Stojaković
David Stojaković student je Montaže na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Njegova strast prema filmu započela je u osnovnoj školi kroz video radionicu pod vodstvom profesora Josipa Šarlije. Tijekom studija sudjelovao je u brojnim studentskim projektima, od kojih su dva prikazana na Zagreb Doxu i Pulskom filmskom festivalu. Radno iskustvo stekao je na filmskim setovima sudjelujući u organizaciju castinga, te u ulogama blockera i runnera.

Janko Tomašić
Janko Tomašić student je Filma, televizije i multimedija na sveučilištu Vern u Zagrebu. Stekao je iskustvo kao Asistent za lokacije na Amazonovoj seriji Tom Clancy’s Jack Ryan. U svoje slobodno vrijeme bavi se fotografijom i volontira na filmskim festivalima.

Lucia Tolj
Lucia Tolj studentica je filmske produkcije na Catalyst institutu za umjetnost i tehnologiju u Berlinu. U slobodno vrijeme Lucia volontira na filmskim festivalima i fotografira kulturna događanja.